Професионално обучение “Първи стъпки в терапевтичния педикюр”

Ако вече имате завършено обучение и практикувате класически педикюр, колеги, то това обучение е именно за вас! Предлагам ви следващата стъпка към професионалната ви кариера, с която ще имате възможност да:

 

✅ Повишите квалификацията си;

✅ Да навлезе в ниша, която докарва по-високи доходи;

✅ Да инвестирате в нови знания, които остават за цял живот;

✅ Да надградите и развиете себе си, предлагайки още по-качествени услуги;

✅ Да бъдете още по-полезни на клиентите си!

 

За обучението:

Кога: 

Опция цялостно обучение “Първи стъпки в терапевтичния педикюр”: от 15.05. до 18.05.23. включително

Опция двудневен пакет „Работа с проблемна кожа, изменения и болести по ходилата – обработка с ротационни инструменти, решения и домашна грижа“: от 15.05. до 16.05. включително

Опция двудневен пакет „Работа с изменения и болести по ноктите – обработка с ротационни инструменти, решения и домашна грижа“: от 17.05. до 18.05. включително

Двудневно обучение: Корекционна система титаниев нит – “NiTi” за корекция на впити и деформирани нокти: опция за дати при позвъняване

Еднодневно обучение: Протезиране с антимикотичен гел и изграждане на болни нокти, за една по-добра визия: опция за дати при позвъняване

Еднодневно обучение: Тампонади и видове тампонади за предотвратяване на впити и болезнени нокти и болезнени поднокътни мазоли: опция за дати при позвъняване

Къде: гр. София, Младост 2, ул. Св. Киприян 290, блок 290, магазин 3

Форма на обучение: теория и практика

Място на обучение: В новооткрит учебен център, отговарящ на всички съвременни изисквания с подсигурени инструменти и всичко необходимо за практиката.

Преподавател: Даниела Павлова

Документ след завършване на обучение: Удостоверение за професионално обучение по част от професия, обр. 3-37 на МОН + Сертификат на английски и български език и  възможност за Европас приложение.

Цена на обучение:

“Първи стъпки в терапевтичния педикюр”, цялостен пакет – 1500 лв.

“Първи стъпки в терапевтичния педикюр”, двудневен пакет – 750 лв. 

Двудневни и еднодневни обучения – при запитване

До кога мога да се запиша: до запълване на местата

Как да се запиша: Записване след превеждане на капаро. Има възможност за предоставяне на останалата сума на място при старт на обучението. 

 

За преподавателя:

Казвам се Даниела Павлова и едно от най-важните постижения за мен за тази година е че имах възможността да стана първия в България сертифициран инструктор по апаратен педикюр по авторската технология на Екатерина Термиш.

Имам богат над 18-годишен професионален опит в сферата на маникюра и медико-терапевтичния педикюр, а през последните 10 години надграждам знанията си и развивам уменията си предимно в терапевтичната практика в маникюрната и педикюрната дейност. Притежавам 3-та степен на професионална квалификация по професията „Маникюрист-педикюрист“.

Вярвам, че мога да предам майсторството си и наученото до момента на колеги, които желаят да надгрядат и развият себе си, за да предлагат още по-качествени услуги, повече грижа, да бъдат още по-полезни на клиентите си и заедно да поставим стабилни основи на качествен терапевтичен маникюр и педикюр.

 

Допълнителна информация:

✔ Обучението се предлага и е само за лица, завършили и практикували класически педикюр.

✔ Основният акцент на курса е практическата подготовка, така важна за всеки от нас.  

✔ Обучението се извършва в малка група от по 4-ма души.

✔ Индивидуално отношение към всеки курсист спрямо неговите възможности. 

✔ Местата са ограничени и при запълването им ще се отвори нова група с нова дата.

✔ С всяка теоретична тема се прави връзка между практическите процедури и манипулации.

✔ По време на обучението се предлага възможността за практика върху реални модели.

✔ Всички консумативи и материали по време на обучението се подсигуряват от учебния център.

Предоставя се възможност за удостоверяване на обучението с документ – държавен образец, съобразно изискванията на Европейския съюз  и МОН – срещу допълнително заплащане.

Предоставя се възможност за Европас приложение на чужд език специално предназначен за работа в чужбина – срещу допълнително заплащане.

 

След обучението:

✔ Курсистите получават възможност за закупуване на преференциални цени на всичко необходимо им за бъдещата работа – продукти и инструменти от водещи световно качествени марки.

✔ Съдействие и връзка с дистрибутори и фирми за професионални консумативи.

✔ Онлайн група/чат за подкрепа и съвети при нужда, за да може да стартирате плавно и успешно в своя занаят и да се чувствате уверени и подкрепени.

✔ Съвети за изготвяне на ценоразпис/услуги с процедури за терапевтичен педикюр 

✔ Съвети за обзавеждане и оборудване на кът за педикюр 

✔ Насоки за фирми, предоставящи оборудване и необходими продукти за снабдяване на салона

✔ Здравословни и безопасни условия на труд

✔ Единствено първите курсисти/група като дебютна такава ще получи много бонуси и подаръци във вид на следващи обучения!

 

Програма на обучението:

 1. Въведение в специалността;
 2. Анатомия на ходило и нокът, хигиенни и санитарни изисквания;
 3. Изисквания към педикюриста – външен вид, облекло, етика;
 4. Посрещане на клиент, консултация и отношение – типове клиенти, как се сваля подробна анамнеза на клиент;
 5. Пособия и материали – видове инструменти и уреди, използвани в педикюра;
 6. Видове педикюр, видове пилене, техники на пилене на нокти на краката, оформяне;
 7. Работа с електрическа пила;
 8. Процедура по терапевтичен педикюр стъпка по стъпка;
 9. Мазоли и тяхното третиране с терапевтични продукти – за маникюр и педикюр;
 10. Третиране на загрубели пети;
 11. Врастнали и впити нокти – обработване и лечение – за маникюр и педикюр;
 12. Гъбични заболявания – видове и терапии за лечение;
 13. Видове продукти, използвани в терапевтичния маникюр и педикюр.

 

Записване:

Стъпка 1: Свържи се с нас на 0879 186 865

Стъпка 2: Среща с преподавател при желание

Стъпка 3: Записване + капаро

Стъпка 4: Плащане

 

Диплома при завършване:

В последния ден от обучението, курсистите преминават през вътрешен изпит за получаване на Сертификат на български и английски език. 

Сертификатът е фирмен документ, като неговата стойност не е държавно призната, а доказваща придобитите знания, умения и компетентности. Към него не може да се издават никакви допълнителни документи.

Срещу допълнително заплащане от 200 лв. може да получите Удостоверение за професионално обучение, обр. 3-37 на МОН, за част от професия „Маникюрист-педикюрист“, по рамкова програма Д5 модул “Терапевтичен маникюр и педикюр“, спазвайки изискванията на ЗПОО и съпътстващите го нормативни актове. Документацията е ангажимент на Център за професионално обучение „Релакс“ от гр. Сливен, с когото учебната база има Договор за сътрудничество.

Срещу допълнително заплащане от 100 лв. може да ви бъде издаден документ – Европас  като приложение към издадения документ за професионална квалификация – Удостоверение за професионално обучение или Свидетелство за професионална квалификация. Служи за практикуване на професията в чужбина.

Превод и легализация и Апостил на документа за придобита квалификация – извършва се от бюрата за превод и легализация или се заявява към Центъра за професионално обучение, ако се предлага такава услуга в него.

И двата документа могат да бъдат издадени допълнително във времето и са безсрочни!

Какво е Европас приложение:

Документ по инициатива и образец на ОП“ Развитие на човешките ресурси“ / ОПРЧ/ който е на желан от курсистите език и включва описание на професионалните знания, умения и компетенции. Помага Вашите умения и квалификация да бъдат ясно и лесно разбираеми в Европа и чужбина като цяло. Може да бъде издаван единствено от обучаващата институция, издала оригиналния държавен документ.

С Европас приложението ще може да кандидатствате за работа в чужбина , но не е задължителен документ. Затова е редно кандидата, желаещ реализация в дадена страна да провери дали се изисква този документ.

Придобитите документи от професионалното обучение, издавани от лицензирани центрове за професионално обучение – Удостоверение за професионално обучение / Свидетелство за професионална квалификация се въвеждат в Регистър на издадените документи в сайта на НАПОО. Всеки от тях съдържа – регистрационен номер, нужен за визуализиране в Регистъра на издадени документи в сайта на НАПОО /модул „Регистри/ .

ТУК може да проверите вашите завършили обучения и сканирани изображения на квалификациите си, издадени от ЦПО, чрез въвеждане на ЕГН и регистрационен номер на документа.

Учебен център Djulia Pedicure & Manicure Academy и център ЦПО „Релакс“ – Сливен ви гарантират качествено професионално обучение и Ви очакват!