Казвам се Даниела Павлова. От над 18 години се занимавам професионално с маникюр и педикюр. За мен това не е просто процедура, а изкуство.
От 8 години специализирам подология и терапевтичен педикюр.

Собственик съм на естетичен център в който се стараем първо да предложим персонално отношение, а след това да продадем услуга.

Ето и още малко за мен:

✅ Международно сертифициран специалист съм, майстор маникюрист и педикюрист.

✅ Имам богат над 18-годишен професионален опит в сферата на маникюра и медико-терапевтичния педикюр, а през последните 10 години надграждам знанията си и развивам уменията си предимно в медицинския педикюр.

✅ През 2022 г. преминах коучинг сертификация в две нива в платформата на популярния Moses Nalocca. Основната ми цел е да доразвия комуникативните и лидерските си умения, за да бъда полезна на своите клиенти и ученици!

✅ Част съм от Инструкторският екип на Nika Nagel Bulgaria, профилирам се в областите маникюр, педикюр и терапевтичен педикюр.

✅ Винаги се старая да предизвиквам себе си с нови знания и надграждащи обучения, като се стремя да ви предавам моя опит с полезни съвети и чрез статии в списание Fashion Nails Magazine.

✅ Участник съм в престижни състезания и конкурси, като част от наградите с които мога да се похваля са:

🏆2-ро място в руския конкурс Winter Championship – Golden Hands Moscow “Christmas Star” в категория “Дебют” с номинация за маникюр с гел лак.

🏆2-ро място в конкурса International Championship “Golden Bulgarian Rose 2022”.

✅ Част съм и от преподавателския екип на Център за професионално обучение “Релакс”, град Сливен с придобита степен по професия “Маникюрист-педикюрист” и специалност “Маникюр, педикюр и ноктопластика”.

✅ Член съм на сдружение „Салони за красота България”.

✅ А едно от най-важните постижения за мен за тази година е и че имах възможността да стана първия в България сертифициран инструктор по апаратен педикюр по авторската технология на Екатерина Термиш. Екатерина Термиш е многократна победителка в шампионати в областта на маникюра. Директор – експерт в областта на аерографията на ESPIK, международен сертифициран съдия. Човек и програма, чрез които можеш само и единствено да се учиш и донадграждаш себе си!

✅ Вярвам, че не само визията и красотата са еталон за добре свършената работа при маникюра и педикюра. Основата, върху която градя е една от най-важните цели, а именно професионалната грижа за здравето на ръцете и краката. Хората, които ми се доверяват са моя най-голям стимул и вдъхновение да не спирам да развивам себе си, за да мога все по-специализирано да помагам. И разбира се, все по-широки усмивки да виждам на лицата на клиентите и учениците ми!

Публикация от Даниела Павлова в списание (снимка)